Gamle Bitcoin-sitat kommer tilbake til Bite Ethereum-grunnlegger Vitalik Buterin

Ethereum-grunnleggeren snek seg tilbake til Kraken Dan Held, som kritiserte nettverkets bølgebyr ved å bruke programmererens eget sitat.

Etter å ha fått støtte fra Bitcoin Era og ShapeShift-administrerende direktør Erik Voorhees, twitret Buterin at problemet faktisk var med Held, ikke med den overbelastede blockchainen.

Ethereum 2.0 er den ultimate løsningen

Ethereums bensinpriser traff nylig sitt høyeste nivå på mer enn to år, og gikk nærmere opp mot høydepunktene som ble registrert under myntens glansdager – da CryptoKitties var den neste store tingen.

I følge data levert av EthGasStation , står standard Ethereum-avgift for tiden på 217 Gwei. Tatt i betraktning at en enhet tilsvarer 0.000000001 ETH, koster det for tiden omtrent $ 1,76 å sende en transaksjon.

Internett med penger skal ikke koste 5 cent en transaksjon. Det er litt absurd

Mens Held anklaget Vitalik for hykleri, påpekte Voorhees at Buterin jobbet med løsningen med Ethereum 2.0, den hittil viktigste oppgraderingen av Ethereum-nettverket:

På hvilken måte er det hyklersk hvis han mener høye gebyrer er et problem og så tar til orde for systemer som konstruerer rundt dem?
Buterin sier selv at Ethereums skaleringsproblemer forventes å bli løst med ankomsten av beviset for stav iterasjon:

Det var helt klart en henvisning til ethereum 1.0, og var grunnen til at arbeidet med ethereum 2.0 var planlagt nesten helt fra begynnelsen.

Tilbake i mai bemerket crpyto-investoren Ari Paul at Bitcoin-brukere var villige til å betale mer for å bruke det sikreste nettverket i verden.

Med Ethereum er den ubehagelige sannheten at en god del av dens skyrocketing avgifter kan tilskrives direkte svindel som Forsage.

Buterin selv kritiserte nylig Forsage for å ha bedratt investorene, men ble bare anklaget for „hvitvasking“ som svar.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.