Bitcoin bliver slået tilbage efter afvisning af fibre

Bitcoin blev afvist af et vigtigt Fib-niveau.

Der er support mellem $ 10,115- $ 10,355.

Tekniske indikatorer er uafgjort

Trust Project er et internationalt konsortium af nyhedsorganisationer, der bygger standarder for gennemsigtighed.

Den 20. september blev Bitcoin Code -prisen afvist på et kritisk fibniveau og faldt kraftigt den næste dag.

Hvis prisen formår at holde på over $ 10.100, forbliver muligheden for bullish fortsættelse.

Bitcoin afvist på vigtigt Fib-niveau

Bitcoin-prisen nåede en lokal højde på $ 11.183 den 19. september. Den høje var meget tæt på 0.618 Fib-niveauet fra den tidligere stigning. Prisen blev afvist kort tid efter og skabte en bearish opslugende lysestage den 22. september.

Det faktum, at prisen endnu ikke har nået den nedadgående modstandslinje trukket fra de to seneste lavere højder, gør det muligt, at bevægelsen stadig er en korrektion som reaktion på det forudgående fald.

Tekniske indikatorer er uafgjort. MACD er muligvis begyndt at falde, og RSI er faldet til under 50. Stokastisk oscillator er dog stadig på vej til at foretage et bullish kryds.

Et kig på 6-timers diagrammet viser, at faldet blev forud for en betydelig bearish divergens i RSI. MACD har også mistet al styrke og er allerede blevet negativ

BTC har tilsyneladende fundet støtte og hoppede over 0.618 Fib-niveauet for hele opadgående bevægelse. 0,618-0,786 niveauerne mellem $ 10.116- $ 10.344 er afgørende for at fungere som support. Et fald under denne zone vil sandsynligvis sende prisen til en lavere-lav i forhold til dens 4. september-priser

Der er dog ingen klare reverseringstegn udover den stigende MACD. Et breakout over den mulige kortsigtede faldende modstandslinje vil indikere, at prisen sandsynligvis vil stige højere. På den anden side vil en opdeling under supportområdet sandsynligvis tage prisen mod $ 9.700.

En mulig bølgetælling antyder, at prisen har afsluttet en impuls og nu korrigeres inde i en ABC-formation (vist med rødt nedenfor).

Formen på ABC er usædvanlig, men A: C-bølgerne har et forhold på 1: 2,61, hvilket gør det muligt for dette at være den rigtige formation. Imidlertid skulle prisen snart nå en lav for at afslutte C-bølgen.

Diagrammet på 15 minutter viser, at en anden bølge nedad (blå) forventes at fuldføre den større C-bølge. Dette vil tage prisen til 0.618-0.786 Fib-support beskrevet i første afsnit.

Derefter forventes BTC at bevæge sig opad.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.